Шины SAVA Новости,Шины и диски Iarna e aproape! Ți-ai pregătit anvelopele?

Iarna e aproape! Ți-ai pregătit anvelopele?Vremea se răcește, iarna se apropie fulminant și nu rămâne decât o întrebare: anvelopele de iarnă. Pentru mulți șoferi, pneurile de iarnă sunt o adevărată «durere de cap» deoarece cu toții știm: acestea costă, și nu ieftin. Un set întreg ne poate goli pe jumătate portofelul. Totuși, în pofida acestui fapt, pneurile de iarnă chiar sunt importante. Nimeni nu-și dorește să «patineze» iarna și astfel să se pună într-o situație de risc pe sine însuși și pe ceilalți participanți la trafic.

Cum alegem anvelopele de iarnă?

Fiecare alege anvelopele după propriile sale preferințe. Cineva poate asculta recomandările «vecinilor», alții apelează mereu la același brand în care au încredere. Indiferent din care categorie faceți parte, există câteva criterii care trebuie respectate atunci când alegeți un nou set de pneuri pentru automobilul dvs.

  • Mărimile — fiecare producător auto oferă anumite recomandări referitor la «ce dimensiuni de pneuri» trebuie instalate la un anumit vehicul. Aceste «sugestii» nu sunt întâmplătoare. Ele corespund cu aspectele tehnice ale vehiculului.

  • Bugetul – evident, acest fapt e la discreția dvs. Dacă sunteți proprietarul unei mașini luxoase sau de performanță puteți alege cu încredere branduri «Premium» ca: «Continental», «Michelin», «Goodyear», «Hankook» etc. În cazul în care aveți un automobil de buget, alegeți brandurile accesibile ca «Nexen», «Roadstone», «Fulda» etc.

Iarna e aproape. Pregătiți-vă cum se cuvine de sezonul rece. Vă recomandăm să montați jantele chiar de la mijlocul lunii noiembrie fiindcă în acestă perioadă puteți avea anumite «surprize». De asemenea, nu uitați să controlați regulat tensiunea din anvelope.